MASINI SI ECHIPAMENTE PENTRU FORMARE POLISTIREN EXPANDAT EPS

Masini pentru formare polistiren expandat (EPS)

Mașini pentru formare polistiren expandat (EPS) de concepție noua, multifunctionale, care pot lucra cu material nou sau cu material EPS reciclat Masinile sunt noi, cu granatie si certificat CE, complet automate sau semiautomate si inglobeaza cea mai noua tehnologie in domeniu, a fabricantului din Germania. Echipamentele functioneaza cu intreținere minimă, consum redus de energie, reglare electronica si monitorizarea completa a ciclului de producție on-line. Domeniile de aplicare pentru produsele fabricate din polistiren expandat (EPS) sunt in constructii, articole tehnice, producția de fabricate EPS simple, aplicații speciale. Masini pentru formare blocuri de polistiren expandat EPS :

Masina formare bloc EPS orizontal, complet automata / sau semiautomata

Masina formare bloc EPS orizontal, complet automata / sau semiautomata, cu umplere pe sus. Dimensiunile maxime ale blocului pot fi: -Lungime pina la 5 m -Inaltime pina la 1.5 m -Latime pina la 1.0 m Alte dimensiuni la cerere.
some_text some_text

Masini pentru formare polistiren expandat EPS - cu matrita – PBH

Masini pentru formare polistiren expandat EPS - cu matrita – PBH si sistem de descarcare automat. Panou operare ” touch screen” de 5”, automate programabile PLC Reglare separata aburire si racire pentru ambele camere Sistem de umplere sub presiune. Unitate de putere hidraulica cu 2 trepte - pompă hidraulica 40/210 bar. Disponibile până la 3100x1400 mm dimensiuni interioare ale camerei de abur.
some_text some_text

Pre-expandor

Camera interioara din otel inoxidabil. Usor de intretinut prin usa cu balamale (aprox. 90 °) Viteza de rotatie a surubului reglabila, prin potențiometru (tipul PBV / SEC) De asemenea, disponibil ca al doilea expandor, pentru densitate scăzută și DUPLEX expander (tip PBV / DUPLEX), cu două șuruburi de pre-extindere pentru densitate înaltă și joasă. some_text some_text

Concasor / masina de macinare polistiren

Concasor / masina de macinare polistiren expandat EPS Diverse tipuri si capacitati de concasoare si masini de macinat. some_text

Masina formare bloc EPS orizontal

Masina formare bloc EPS orizontal, complet automata sau semiautomata, cu usa de umplere laterala. Dimensiunile maxime ale blocului pot fi: -Lungime pana la 5 m -Inaltime pana la 1.5 m -Latime pana la 1.0 m Alte dimensiuni la cerere.
some_text some_text

Masina formare bloc EPS vertical, complet automata.

Masina formare bloc EPS vertical, complet automata. Dimensiunile maxime ale blocului pot fi: -Inaltime pana la 4.0 m -Adincime pana la 1.5 m -Latime pana la 1.0 m Alte dimensiuni la cerere.
some_text some_text

Masini pentru formare hidraulica polistiren expandat EPS

Masini pentru formare hidraulica polistiren expandat EPS - cu matrita – complet automate. Panou operare ” touch screen” de 5”, automate programabile PLC Reglare separata aburire si racire pentru ambele camere Sistem de umplere sub presiune. Unitate de putere hidraulica cu 2 trepte - pompă hidraulica 40/210 bar. Disponibile până la max 3100x1400 mm dimensiuni interioare ale camerei de abur.
some_text some_text

Masini pentru taiat polistiren expandat 2D si 3D

Masini pentru taiat polistiren expandat 2D si 3D Masini de taiat 2D Latime: pina la 4 m Inaltime: până la 1,3 m Lungime: orice lungime, datorita taierii continue.
some_text some_text
Masini de taiat 3D Masina taie in trei directii. In timpul taierii, blocul se află în pozitie fixa si numai cadrele de taiere se misca. a) miscare liniara de taiere a cadrului, pentru taiere placi b) miscare in jos a cadrului pentru taiere transversal.
some_text some_text

Galerie de imagini

Dafo General Trading

Fax:+40318 159 486
Tel: +40744 432 747
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Galerie foto

Informatii

  Dafo General Trading SRL

  Orar: Luni - Vineri: 9-17

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 0744432747