MASINI CU VACUUM PENTRU MONTAT PAVELE, BORDURI, DALE BETON SI ECHIPAMENTE CU VACUUM PENTRU MANIPULAT MATERIALE

MASINI CU VACUUM PRITEC VACULYFT AB SUEDIA

Dafo General Trading SRL reprezinta in Romania firma Pritec Vaculyft AB – Suedia, care este o companie specializata in fabricarea de echipamente si utilaje pentru ridicarea / manipularea diverselor materiale prin tehnologia cu vacuum. Aceste echipamente de ridicare cu vacuum, sunt personalizate în funcție de nevoile și cerințele clientului, îndeplinind cerințele ergonomice, economice și ușurința în utilizare. Toate echipamentele Pritec Vaculyft Suedia indeplinesc cerintele de mediu și de calitate conform ISO 9001 și ISO 14001. VACULYFT reduce timpul de pavare si în același timp reduce riscurile eventualelor accidente de munca. VACULYFT este usor de instalat și prin simpla schimbare a ventuzelor se poate ridica totul, incepind cu cele mai multe tipuri de pietre de pavaj, dale, borduri, pietre naturale, saci, panouri tego, panouri de sticla, etc . Masinile sunt disponibile în urmatoarele versiuni:

Masini cu vacuum pentru montaj pavele

-VACULYFT P poate muta materialul de lucru pe tot parcursul lucrarii. Are o macara flexibila si articulata care se poate monta pe cele mai multe tipuri de stivuitoare , încărcătoare frontale, tractoare și excavatoarele, existente in santier. Vedeti brosura AICI.
some_text
-VACULYFT PM este o masina care combina un stivuitor si o mașină de pavat, astfel incit se asigura atit deplasarea masinii cit si cea a materialului pe tot parcursul lucrarii. Brațul macaralei este articulat si este ușor de pliat, pentru a simplifica depozitarea și transportul masinii. Vedeti brosura AICI.
some_text

Echipamentele de ridicat

Echipamentele de ridicat / manipulat materiale cu tehnologia prin vacuum pot functiona si ca statie de lucru independenta pentru sortarea / manipularea diverselor materiale sau piese, in cadrul unui anume proces tehnologic.
some_text
AICI se pot vedea citeva exemple de statii de lucru care lucreaza cu echipamente Vaculyft.

Masini cu vacuum pentru montaj pavele

- VACULYFT E - este alimentata la 400V energie electrică , ceea ce face ca acesta mașină sa functioneza cu zgomot redus. Stabilizatorii hidraulici permit instalarea masinii rapid și în condiții de siguranță. Vedeti brosura AICI.
Vaculyft_E
-VACULYFT L este montata pe un șasiu usor pe șenile pentru spatii înguste, care permite deplasarea si configurarea ușoară. Mașina de pavat poate fi deconectata de la șasiu si poate fi utilizata cu o gamă largă de accesorii disponibile. Vedeti brosura AICI.
some_text

STONE MAGNET

STONE MAGNET poate fi montat pe toate tipurile de încărcătoare frontale, excavatoare, macarale și stivuitoare. Pompa de vacuum este disponibila cu actionare diesel sau hidraulic, pentru flexibilitate maxima. Ridică sarcini până la 500 Kg sau pana la 1500 kg. Vedeti brosura AICI.
some_text
Vaculyft este masina care nu poate lipsi din incinta unei fabrici de prefabricate din beton. Se asigura Certificat de Conformitate CE, garantie, postgarantie si piese de schimb (ventuze, tuburi de ridicare, tuburi de vacuum, adaptoare, filtre, garnituri, etc).

GALERIE DE IMAGINI

Dafo General Trading

Fax:+40318 159 486
Tel: +40744 432 747
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Galerie foto

Informatii

  Dafo General Trading SRL

  Orar: Luni - Vineri: 9-17

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 0744432747